Onze nieuwe traiteurlijst vanaf januari 2023!

ValentijnMENU TRAITEUR 45 EURO 2022-2023

Te verkrijgen tot en met eind februari 2023!
Rundscarpaccio van gemarineerde Fassona Piemontese, schilfers van Iberico-kaas
OF
Tartaar van forel met zachte tzatziki
OF
Carpaccio van knolselder, dressing van vegan truffelmayonaise, zongedroogde tomaten, rucola
Takje
Roomsoep van gele en groene courgette
Takje
Lamsschenkel traaggegaard in Gouden Carolus bier, wintergroenten, verse kroketten
OF
Zeetongrolletjes, preistoemp, graanmosterdsaus
OF
Verse ravioli met boschampignons, saus van jonge bladspinazie, truffelkaas
Takje
Cheesecake, coulis van rode vruchten
OF
Mousse van donkere chocolade
OF
Bavarois van cappucino, chocolade crumble
OF
Kaasplank van Schockaert + 4 euro

Tapas

          Momenteel niet te verkrijgen...

Verse kroketten

Per stuk
Nog zelf te frituren.
Ook geschikt voor airfryer, geef ons op voorhand een seintje dan frituren we ze vooraf even!

Voorgerechten

Verse soepen

Per liter

Hoofdgerechten



Desserten

dranken

Per fles
Takje

Hoe bestellen

Bestellen kan via
info@restaurantlolivier.be

Ons telefoonnummer 015/633.143

Ons bestelformulier


Bestellen kan tot 10u om de volgende dag af te halen.
Toch te laat ? Bel ons en misschien kunnen we nog iets regelen.

Op dinsdag 14 februari zijn we uitzonderlijk open en kunnen jullie onze lekkere gerechten afhalen.
De bestellingen voor dinsdag 14 februari
hebben we graag ten laatste zondag 12 februari om 15u.


OPGELET: indien u 2 dagen later nog geen bevestiging heeft gekregen, bel ons dan of check of er geen fout in ons mailadres is geslopen.
Als u geen bevestiging van ons heeft gekregen ivm uw bestelling, is deze niet bij ons aangekomen en kunnen wij deze niet klaarmaken.

Hoe betalen

Dit zijn onze betaalmogelijkheden:

- storten op rek. nr. BE 10 0682 4679 4804, graag met mededeling traiteur: de datum van afhaling en de naam waarop de bestelling is doorgegeven.
Graag ook een betalingsbewijs via mail op voorhand, dan blijft onze administratie overzichtelijk.
- cash, gepast geld in een envelop
- via onze QR code ter plaatse

Laat u telkens weten voor welke methode u kiest?

We rekenen geen waarborg aan voor het gebruikte materiaal.
Gezien het succes van onze traiteurdienst vragen we u om de borden, schotels, schalen, soeppotjes e.d. zo snel mogelijk en als het kan in de voormiddag afgewassen terug te brengen.
U kan dit gewoon aan onze voordeur plaatsen.
Vergeet zeker uw naam niet te vermelden zodat wij weten wie er al is langs geweest.

wanneer afhalen

Vanaf  januari 2023

Van woensdag tot zaterdag tussen 18u en 19u, zondag tussen 11u en 12u.
Op maandag, dinsdag en zondagavond zijn we gesloten.

Op dinsdag 14 februari zijn we uitzonderlijk open en kunnen jullie onze lekkere gerechten afhalen.
De bestellingen voor dinsdag 14 februari hebben we graag ten laatste zondag 12 februari om 15u.
Afhalen kan op dinsdag 14 februari tussen 17u en 19u.


 

Gezien de drukke tijden vragen wij jullie deze afhaaluren te respecteren.

We rekenen ook op ieders gezond verstand en burgerzin zodat alles veilig en vlot kan verlopen.

Nog wat extra informatie

- Alle kroketten: +- 3 ‘ op 180 ° Airfryer : aardappelkroketten 8 ‘ op 180°; andere kroketten: 6’ op 160°. Vraag ons dus gerust om de kroketten al vooraf te frituren!
- Scampi/escargots: 15’ op 180°
- Vis, vlees en veggie-hoofdschotels: minimum 30’ in een voorverwarmde oven van 180°.
(Opgelet, elke oven is anders dus calculeer genoeg voorbereidingstijd in), aluminiumfolie erop laten. Checken of het voldoende is! Bij 2 of meer porties: zeker 10/15’ extra!
- Soepen: opwarmen tot net aan het kookpunt

Al onze gerechten kunnen ook opgewarmd worden in de microgolfoven. Voor een optimale smaak is de oven de beste oplossing.


Terugbrengen afgewassen materiaal: graag zo snel mogelijk, de volgende dag. Zo kunnen wij iedereen perfect blijven verwennen met onze gerechten.
Gelieve de planken met de hand af te wassen, anders worden ze beschadigd.

U kan het materiaal gewoon aan de voordeur droppen. Vergeet zeker niet een briefje met je naam erbij te steken.
Zo kunnen wij perfect bijhouden wie er al is langsgekomen met het afgewassen materiaal.  

BEDANKT VOOR UW BESTELLING,
GENIET ERVAN!