Onze traiteurlijst van juni tot september 2022!

SUGGESTIE MENU TRAITEUR
JUNI-september 2022

Traiteur SUGGESTIE menu- € 45
Aziatische steak tartaar met kruidenslaatje
OF
Carpaccio van gerookte zalm, mosterd-dille dressing
OF
Carpaccio van komkommer, feta en zongedroogde tomaat, tzaziki dressing
Takje
Soep van Belgische trostomaat met chorizoballetjes
Takje
Kalfssaltimbocca met mozzarella en Italiaanse ham, provençaalse saus, krieltjes
OF
Filet van zeewolf, romige basilicum saus, puree van zongedroogde tomaat
OF
Canneloni van gegrilde groenten, parmezaanse kaas
Takje
Citroen-zandtaartje met meringue
OF
Kaasassortiment + € 3

Tapas

Verse kroketten

Per stuk
Nog zelf te frituren.
Ook geschikt voor airfryer, geef ons op voorhand een seintje dan frituren we ze vooraf even!

Voorgerechten

Verse soepen

Per liter

Hoofdgerechten

Bovenstaande hoofdgerechten zijn telkens inclusief krieltjes, puree of verse kroketten.
Vergeet dit zeker niet te vermelden!

Deze kunnen ook in de airfryer, maar graag dan vooraf een seintje, dan frituren we ze even voor!

Desserten

dranken

Per liter
Takje

Hoe bestellen

Bestellen kan via
info@restaurantlolivier.be

Ons telefoonnummer 015/633.143

Van mei tot september 2022:

Dit kan tot 10u ’s morgens voor afhaling dezelfde avond, bestellingen voor zondagmiddag hebben we graag ten laatste zaterdag 10u. 



OPGELET: indien u 6u later nog geen bevestiging heeft gekregen, bel ons dan of check of er geen fout in ons mailadres is geslopen.
Als u geen bevestiging van ons heeft gekregen ivm uw bestelling, is deze niet bij ons aangekomen en kunnen wij deze niet klaarmaken.

Hoe betalen

Dit zijn onze betaalmogelijkheden:
- storten op rek. nr. BE 10 0682 4679 4804, graag met mededeling traiteur: de datum van afhaling en de naam waarop de bestelling is doorgegeven.
Graag ook een betalingsbewijs via mail op voorhand, dan blijft onze administratie overzichtelijk.
- cash, gepast geld in een envelop
- via onze QR code ter plaatse

Laat u telkens weten voor welke methode u kiest?

We rekenen geen waarborg aan voor het gebruikte materiaal.
Gezien het succes van onze traiteurdienst vragen we u om de borden, schotels, schalen, soeppotjes ed zo snel mogelijk en als het kan in de voormiddag afgewassen terug te brengen.
U kan dit gewoon aan onze voordeur plaatsen om op deze manier zo weinig mogelijk contact te hebben. Vergeet zeker uw naam niet te vermelden zodat wij weten wie er al is langs geweest.

wanneer afhalen

Van mei tot september 2022:
Van woensdag tot zaterdag tussen 18u en 19u, zondag tussen 11u en 12u.
Op maandag, dinsdag en zondagavond zijn we gesloten.
 

Gezien de drukke tijden vragen wij jullie deze afhaaluren te respecteren.

We rekenen ook op ieders gezond verstand en burgerzin zodat alles veilig en vlot kan verlopen.

Nog wat extra informatie

- Alle kroketten: +- 3 ‘ op 180 ° Airfryer : aardappelkroketten 8 ‘ op 180°; andere kroketten : 6’ op 160°. Vraag ons dus gerust om de kroketten al vooraf te frituren!
- Scampi: 15’ op 180°
- Vis, vlees en veggie-hoofdschotels: minimum 30’ in een voorverwarmde oven van 180°
(Opgelet, elke oven is anders dus calculeer genoeg voorbereidingstijd in), aluminiumfolie erop laten. Checken of het voldoende is! Bij 2 of meer porties: zeker 10/15’ extra!
- Soepen: opwarmen tot net aan het kookpunt

Al onze gerechten kunnen ook opgewarmd worden in de microgolfoven. Voor een optimale smaak is de oven de beste oplossing.


Terugbrengen afgewassen materiaal: graag zo snel mogelijk, de volgende dag. Zo kunnen wij iedereen perfect blijven verwennen met onze gerechten.
Gelieve de planken met de hand af te wassen, anders worden ze beschadigd.

U kan het materiaal gewoon aan de voordeur droppen. Vergeet zeker niet een briefje met je naam erbij te steken.
Zo kunnen wij perfect bijhouden wie er al is langsgekomen met het afgewassen materiaal.  

BEDANKT VOOR UW BESTELLING,
GENIET ERVAN!