Feesten

feesten en genieten

U kan restaurant L’olivier volledig afhuren voor uw feest.

Een gezellig familiefeest, een communiefeest, een huwelijksverjaardag, gewoon gezellig met de hele familie komen feesten, …

Vanaf 30 volwassenen is het mogelijk ons restaurant volledig af te huren. Zijn jullie met minder ? Dan spreken we een forfait-huurprijs af.
In samenspraak met u stellen we een menu samen volgens uw budget. U kan genieten van ons tuinterras, de tuin en ons restaurant. Wij hebben graag 1 week op voorhand het definitieve aantal en ook de uiteindelijke menukeuze. Wij vragen een voorschot van 250 euro*.

Indien u een reservatie maakt vanaf 8 personen vragen wij u ten minste 2 dagen op voorhand uw keuze door te geven. U heeft vrije keuze uit de voorgerechten en de desserten. Voor de hoofdgerechten vragen wij uw keuze te beperken tot 4 verschillende hoofdgerechten.
Vanaf 10 personen vragen wij u te kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserten. Zo kunnen wij u een correcte en kwaliteitsvolle service verzekeren. Alvast bedankt voor uw begrip!

Catering bij u thuis?

Ook bij u thuis kan u genieten van het beste van Restaurant L'olivier. U heeft een feestje met vrienden of familie thuis? Dan kan u genieten van onze traiteurdienst.

Indien u hierover vragen heeft of meer informatie wenst, contacteer ons gerust!

* Indien u 1 week voor het event beslist om dit niet te laten doorgaan, zijn wij genoodzaakt het voorschot in te houden om  gemaakte kosten te dekken.