Bedrijven

business en genieten

U kan restaurant L’olivier volledig afhuren voor uw event of meeting.

Een meeting met klanten, het vieren van een verjaardag, een pensioenviering, een lunchvergadering met collega’s, een ontspannen samenzijn met personeel,…

Vanaf 30 volwassenen kunnen jullie ons restaurant afhuren. Zijn jullie met minder ? Dan spreken we een forfait-huurprijs af.
In samenspraak met jullie stellen we een menu samen volgens uw budget. Jullie kunnen genieten van ons tuinterras, de tuin en ons restaurant. Wij hebben graag 1 week op voorhand het definitieve aantal en ook de uiteindelijke menukeuze. Wij vragen een voorschot van 250 euro*.

Indien jullie een reservatie maken vanaf 8 personen, vragen wij  ten minste 2 dagen op voorhand jullie keuze door te geven. Jullie hebben vrije keuze uit de voorgerechten en de desserten. Voor de hoofdgerechten vragen wij jullie keuze te beperken tot 4 verschillende hoofdgerechten.
Vanaf 10 personen vragen wij jullie te kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserten. Zo kunnen wij jullie een correcte en kwaliteitsvolle service verzekeren. Alvast bedankt voor jullie begrip!

Een meeting of lunch op uw bedrijf?

Ook op jullie bedrijf kunnen jullie genieten van het beste van Restaurant L'olivier. Jullie hebben een meeting of lunch op uw bedrijf? Maak dan gebruik van onze traiteurdienst.

Indien u hierover vragen heeft of meer informatie wenst, contacteer ons gerust!

* Indien u 1 week voor het event beslist om dit niet te laten doorgaan, zijn wij genoodzaakt het voorschot in te houden om  gemaakte kosten te dekken.